top of page

Als horecaconsultant begeleid ik zowel beginnende ondernemers bij de opstart van hun zaak als ervaren horecamanagers bij de uitbating van hun onderneming.

Ik beschouw het als een persoonlijke missie om mijn ervaringen en mijn kennis te delen met beginnende en ervaren horeca uitbaters, vandaar ook dit boek. Ik heb er artikels in gebundeld die nuttige informatie bevatten over het horecaleven. Sommige situaties zal u heel goed herkennen, andere gegevens zullen nieuw voor u zijn. Wat alle informatie wel gemeen heeft is dat deze u een beter inzicht zal geven in de opstart en/of de uitbating van uw horecazaak. U kunt het ebook voor slechts € 12,- bestellen.

Bestel hier het e-book Transformeer uw horecazaak

Cover Ebook Gino Vermeulen.png

E-book Transformeer uw Horecazaak

Voor heel wat horecaondernemers betekent hun zaak meer dan alleen een middel om hun brood mee te verdienen. Hun horecazaak is hun passie! Passie betekent echter veel meer dan iets alleen maar leuk vinden en hier helemaal in opgaan. Passie houdt ook een zeker lijden in en is in wezen ook verbonden met tegenslagen en frustraties.

Ik geef grif toe dat ook ik tijdens mijn jarenlange loopbaan in de horeca tegenslagen en frustraties heb gekend. En waarschijnlijk zullen dit net dezelfde zijn als deze waar u ook mee te maken krijgt. Hoewel de horeca in de loop der jaren ingrijpende veranderingen heeft ondergaan, blijft de kern ervan nog altijd dezelfde en hiermee dus ook de moeilijkheden.

bottom of page